Loading...

Design Carti de vizita

Cauti model carte de vizita pentru afacerea ta?

  • NU mai sta pe ganduri, contacteaza-ma si voi incepe proiectul tau, urmand sa iti livrez primele propuneri de design in 2 zile lucratoare.

  • Ofer servicii de design carti de vizita care ulterior le vei putea imprima la tipografia aleasa de tine

  • Daca sunteti convins ca sunt persoana potrivita care va poate realiza cartea de vizita mult dorita astept un mesaj sau un apel in care putem discuta mai multe

  • Realizez design pentru meniuri personalizate, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc.

TIMP

Realizarea designului pentru carti de vizita dureaza 1-2 zile lucratoare.

PRINT

Dupa ce vom stabili varianta finala a cartii de vizita veti primi fisierul grafic atat in format vectorial, necesar pentru tipar, cat si in format jpg

FORMA

Cartile de vizite sunt de 2 feluri: orizontale si verticale

COMANDA DESIGN CARTE DE VIZITA

Ofer servicii de design carti de vizita care ulterior le vei putea imprima la tipografia aleasa de tine. Impreuna vom alege cea mai buna varianta de design carte de vizita care poate fi doar pe o fata, sau fata verso, pe un material de tip carton sau unul plastificat, un design de carte de vizita mai simplist sau unul mai complex. Orice vei alege te voi indruma si te voi sprijini in creare designului de carte de vizita care sa te sprijine in indeplinirea scopurilor tale!

Fie ca doresti un design de carte de vizita mai simplu sau un design complex cu siguranta vei gasi la mine varianta dorita. Cartea de vizita include pe langa logoul firmei tale si primele informatii care le oferi de obicei in cadrul unei intalniri de afaceri. Fiind un prim contact in prezentarea ta ai grija sa ai o carte de vizita cu un design care sa iti creeze imaginea dorita.

Daca sunteti convins ca sunt persoana potrivita care va poate realiza cartea de vizita mult dorita astept un mesaj sau un apel in care putem discuta mai multe. Majoritatea proiectelor nu necesita o intalnire fizica, detaliile se pot stabili prin e-mail sau telefonic, insa putem sta oricand la o cafea buna. Sunt deschis pentru colaborari la distanta.

Comanda acum un design carte de vizita sau cere detalii pentru o oferta personalizata!

Contact