Loading...

Design Logo

Cauti un model de logo pentru afacerea ta?

  • NU mai sta pe ganduri, contacteaza-ma si voi incepe proiectul tau, urmand sa iti livrez primele propuneri de design in 2 zile lucratoare.

  • Ofer servicii de design carti de vizita care ulterior le vei putea imprima la tipografia aleasa de tine

  • Daca sunteti convins ca sunt persoana potrivita care va poate realiza cartea de vizita mult dorita astept un mesaj sau un apel in care putem discuta mai multe

  • Realizez design pentru meniuri personalizate, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc.

TIMP

Realizarea designului unui logo dureaza 1-2 zile lucratoare.

PRINT

Dupa ce vom stabili varianta finala a logo-ului primiti fisierul grafic atat in format vectorial, necesar pentru tipar, cat si in format jpg

LIVRARE

Livrarea in mai multe formate, adaptabil atat pe fundal alb, negru sau pentru print alb-negru

COMANDA DESIGN LOGO

Identitatea firmei tale este prima impresie si cea mai importanta. Designul de logo, designul de indentitate vizuala au roluri diferite, care impreuna formeaza imaginea companiei sau a unui produs. Fiecare sigla trebuie sa fie unica si sa transmita un mesaj. Un logo nu ar trebui sa descrie compania. Un logo este un simbol al ceea ce face compania. Nu este brand-ul companiei in sine, nici nu este o identitate. Un logo este o parte a mesajului mai mare, care reprezinta identitatea vizuala a companiei.

Consider ca o un logo este cea mai importanta parte a identitatii dvs. Logo-ul creat de mine trebuie sa contina valorile de baza si esenta companiei dvs. cat mai eficient si mai autentic posibil. Prin urmare, lucrez cu clientii mei indeaproape pentru a le capta trasaturile si pentru a le traduce intr-un design care este in mod unic.

Daca sunteti convins ca sunt persoana potrivita care va poate realiza logo-ul mult dorit astept un mesaj sau un apel in care putem discuta mai multe. Majoritatea proiectelor nu necesita o intalnire fizica, detaliile se pot stabili prin e-mail sau telefonic, insa putem sta oricand la o cafea buna. Sunt deschis pentru colaborari la distanta.

Comanda acum un design logo sau cere detalii pentru o oferta personalizata!

Contact