Despre

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Implementăm și administrăm online (din Brasov) platforme web profesionale, asigurăm servicii complete de web design, creare site, mentenanta, grafica print si web , marketing online, optimizare, administrare, găzduire și digitalizare.

SNDESIGN aduce la un loc o echipa tanara si plina de ambitie, cu vasta experienta in domeniul IT&C. Portofoliul variat este extins la peste 50 de clienti, cu totii multumiti de serviciile si produsele primite. Colaborarea dintre SNDESIGN si clientii sai a ramas stransa si este bazata pe incredere, promtitudine si seriozitate, principii pe care noi, la SNDESIGN, le consideram esentiale.

Prin profesionalism si seriozitate, oferim servicii si produse de calitate superioara pentru a avea doar clienti multumiti. Folosindu-ne de cele mai noi tehnologii si practici in domeniu, reusim sa tinem clientii si partenerii aproape de noi, si astfel ne dezvoltam impreuna, tintind cu incredere spre succes si performanta.

Valori

SNDESIGN  este o companie care se axează in jurul cuvântului dezvoltare. Seriozitatea, ambiția și dorința continua de a progresa sunt doar câteva dintre valorile cheie ale businessului nostru, acestea fiind îmbinate cu profesionalismul echipei noastre.

Misiune

Misiunea companiei SNDESIGN este de a reuși sa facă antreprenorii din nou fericiți, aducându-le un plus de valoare pe parte digitală și ajutându-i sa își scaleze afacerile.

Viziune

Viziunea inițială a fost reprezentată de transpunerea businessurilor fizice in online deoarece pandemia a făcut imposibila dezvoltarea afacerilor fizice o data cu apariția ei. Ulterior, am observat ca putem ajuta și afacerile din online și sa le ducem pe acestea către următorul nivel.

SNDESIGN creeaza solutii personalizate

Solutiile noastre de branding, implementate corect, duc la cresterea afacerii tale.

Facem research amanuntit si avem o intelegere completa a afacerii tale, astfel incat continutul pe care-l generam sa fie atent gandit pentru clientii tai.

 

N

Cautarea si inregistrarea celui mai bun nume de domeniu

N

Construim cel mai potrivit site pentru afacerea ta

N

Definim identitatea ta vizuala si creionam solutii de branding

Cine suntem?

Suntem o echipa de web design tanara, talentata si motivata, ce considera ca poate transpune usor ideile dumneavoastra in imagini si aplicatii. De asemenea imbinam perfect talentul si priceperea noastra de web design in implementarea dorintelor dumneavoastra.

 

Spune-ne despre proiectul tau!

Telefon: 0770276889

Hai sa discutam!

SNDESIGN

Suntem disponibili  online 24/7

Cere o oferta!

contact@sndesign.ro