Despre

SALUT

De peste 15 ani, SNDESIGN ajuta afacerile sa-si scoata potentialul in evidenta. In prezent avem cele mai bune solutii pentru tine.
Implementăm și administrăm online platforme web profesionale, asigurăm servicii complete de web design, creare site, mentenanta, grafica print si web , marketing online, optimizare, administrare, găzduire și digitalizare.

SNDESIGN aduce la un loc o echipa tanara si plina de ambitie, cu vasta experienta in domeniul IT&C.

Portofoliul variat este extins la peste 50 de clienti, cu totii multumiti de serviciile si produsele primite. Colaborarea dintre SNDESIGN si clientii sai a ramas stransa si este bazata pe incredere, promtitudine si seriozitate, principii pe care noi, la SNDESIGN, le consideram esentiale.

Prin profesionalism si seriozitate, oferim servicii si produse de calitate superioara pentru a avea doar clienti multumiti. 

#1

Valori

SNDESIGN este o companie care se axează in jurul cuvântului dezvoltare. Seriozitatea, ambiția și dorința continua de a progresa sunt doar câteva dintre valorile cheie ale businessului nostru, acestea fiind îmbinate cu profesionalismul echipei noastre.

#2

Misiune

Misiunea companiei SNDESIGN este de a reuși sa facă antreprenorii din nou fericiți, aducându-le un plus de valoare pe parte digitală și ajutându-i sa își scaleze afacerile.

#3

Viziune

Viziunea inițială a fost reprezentată de transpunerea businessurilor fizice in online deoarece pandemia a făcut imposibila dezvoltarea afacerilor fizice o data cu apariția ei. Ulterior, am observat ca putem ajuta și afacerile din online și sa le ducem pe acestea către următorul nivel.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.