Loading...

Despre

CINE SUNTEM

Suntem dedicati învățării și înțelegerii afacerii tale. Construind o relație cu fiecare dintre clienții noștri, ne putem asigura că strategia noastră de marketing este construită cu unicul accent de a rezolva problemele cu care se confruntă afacerea ta. Fiecare dintre campaniile noastre de marketing este construită în funcție de nevoile clientului pentru a rezolva cele mai mari probleme de marketing.

Abilitățile noastre includ totul de la branding, redactare și design grafic la design web, dezvoltare, User Experience, optimizare SEO și comerț electronic. Ne place să îmbinăm raționalul cu intuitivul, analiticul cu inspirația.

Serviciile noastre sunt bazate pe cunoștințe avansate de web design și dezvoltare web. Scopul nostru este să îți propulsăm afacerea în topul rezultatelor Google prin web design profesionist și optimizare SEO în detaliu.

Servicii complete – Web design, grafica publicitara, identitate vizuala, grafica pentru print, grafica pentru web, social media marketing, fotografie, ilustratie!

Daca ar fi sa punctam unul dintre obiectivele noastre generale, acela ar fi cu siguranta garantarea celor mai bune servicii pentru clienti. Avem o gama variata de servicii pentru ca am dorit intotdeauna sa oferim solutii complete clientilor.

  • Pentru orice alte informatii sau pentru a ne solicita ofertele de pret, va stam oricand la dispozitie: contact@sanduionut.ro

  • Sunt 100% dedicat proiectelor aflate in derulare abordez cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor

Putem incepe colaborarea

Care sunt pasii pentru o colaborare? Imi trimiti un email, suni sau completezi formularul de pe pagina de contact. Vei primi raspuns rapid cu ce putem imbunatati si bugetul de care ai nevoie. O simpla idee pe care o impartasiti poate fi transformata, intr-un proiect de mare succes. Activez in mediul online de mai bine de 14 ani iar acest detaliu poate face diferenta. Sunt 100% dedicat proiectelor aflate in derulare si abordez cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor care imi vor solicita serviciile pe viitor.

01

GRAFICA PENTRU PRINT

Roll-Up / Banner Outdoor/Mesh / Design grafic de ambalaj / Brosuri/Pliante/Flyere / Afis publicitar / Invitatii

02

GRAFICA PENTRU WEB

Cover Retele Sociale / Iconuri si elemente grafice / Newsletter / Afise / Postari

03

IDENTITATE VIZUALA

Bannere / Carte de vizita / Flyer / Materiale promotionale / Brosuri /Meniuri

04

WEB DESIGN

Redesign site web / Inregistrare domenii / Creare magazin online / Creare site web de prezentare / Transfer site web

05

FOTOGRAFIE

Fotografie de eveniment / portret / imobiliara / de produs / culinara / Retusare foto

06

ILUSTRATIE

Design tricouri custom / Ilustratii brand, realizare logo / Ilustratii pentru web / Realizare comics, sketch / Manipulare foto si colaj / Ilustratie comerciala vectoriala

De ce sa alegi serviciile mele!?

Ma implic cu pasiune in imbunatatirea imaginii firmelor, fie ca sunt la inceput de drum, fie ca au o activitate bogata in spate, oferindu-le suport complet, de la servicii de creatie / grafica / fotografie profesionala, pana la produsul finit, servicii asigurate de profesionisti in domeniu, care va pot ajuta sa alegeti cea mai buna solutie.

Contact