Loading...

Fotografie culinara

VEZI PORTOFOLIUL DE FOTOGRAFIE CULINARA

Fotografie culinară – Food & Drink

  • RESTAURANTE

  • HOTELURI

  • COMPANII DE CATERING

  • MAGAZINE

  • COFETARII

  • PUB-URI

  • FAST FOOD

  • UNITATI DE ALIMENTATIE

DISCOUNT

Prețul diferă în funcție de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount)

DEPLASARI

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect.

EDITARE

Prețul include editarea fotografiilor (luminozitate, contrast, culori, claritate etc.)

COMANDA DESIGN CARTE DE VIZITA

-Între 5-10 Euro / produs fotografiat
-Comanda minimă este de 100 Euro (sau 10 produse)

Fotografia culinară trebuie să transmită privitorului faptul că “aici găsește cele mai apetisante preparate”! Specializarea mea este fotografia culinară iar fotografiile rezultate pot fi utilizate fie pe site, fie pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram al restaurantului, hotelului sau companiei pe care o reprezinți, dar și în brosuri, cataloage, meniuri, la târguri specifice domeniului sau în prezentări.

Fotografiile culinare profesionale te vor ajuta să vinzi mai mult și să transmiți mai departe o imagine impecabilă a localului pe care îl reprezinți sau îl deții! fotografiile vor contribui la îmbunătățirea imaginii locatiei și la creșterea vânzărilor, prin prezentarea evenimentelor tale într-o lumină favorabilă. Fie ca este vorba despre fotografia din meniurile de restaurant, fie de cea din meniurile de comenzi online de mancare, aceasta trebuie sa atraga si sa determine clientul sa comande.

De aceea imi doresc sa ii acord prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ, sa surprinda culorile vibrante si texturile unui preparat culinar, sa faca privitorul sa intuiasca doar din imagine mirosul si gustul preparatelor fotografiate si sa i se faca pofta.

Majoritatea proiectelor nu necesita o intalnire fizica, detaliile se pot stabili prin e-mail sau telefonic, insa putem sta oricand la o cafea buna. Sunt deschis pentru colaborari la distanta.

Comanda acum serviciul de fotografie culinara

Contact