Loading...

Fotografie de produs

VEZI PORTOFOLIUL DE FOTOGRAFIE DE PRODUS

Fotografie de produs pentru magazine online și offline, fotografii de prezentare și alte imagini pentru cataloage, albume

  • FOTOGRAFII COSMETICE

  • FOTOGRAFII BIJUTERII

  • FOTOGRAFIE CULINARA

  • FOTOGRAFII BAUTURI

  • FOTOGRAFII MOBILIER

  • FOTOGRAFII COMPUTERE

  • FOTOGRAFII IMBRACAMINTE

LOCATIE

Pot fotografia produsele tale chiar la sediul tău

DEPLASARI

Pentru deplasări în țară iți voi oferi o oferta foto personalizată, care va include, după caz, costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect.

EDITARE

Prețul include editarea fotografiilor (luminozitate, contrast, culori, claritate etc.)

COMANDA DESIGN CARTE DE VIZITA

-Între 5-10 Euro / produs fotografiat
-Comanda minimă este de 50 Euro (sau 5 produse)
-Pretul diferă în funcție de cantiate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount)
-La cerere: fotografiile se pot folosi pentru (design flyere etc)
-Serviciu de fotografie de produs destinat special magazinelor online si site-urilor de prezentare. Imaginile sunt editate cu scopul de a scoate in evidenta calitatea produselor

Produsele companiei tale trebuie prezentate impecabil clientului final pentru a-l face pe acesta să te aleagă pe tine. Realizate cu profesionalism, fotografiile vor contribui la îmbunătățirea imaginii locatiei și la creșterea vânzărilor, prin prezentarea evenimentelor tale într-o lumină favorabilă.
Serviciul de fotografie de produs presupune deplasarea la locatia ta pentru a realiza fotografii profesionale ale produselor prezente pe site-ul tau sau fotografii reprezentative pentru serviciile oferite. Fotografia de produs este extraordinar de importantă în contextul actual al comerțului online.

Website-urile se construiesc cu imagini reprezentative. Cu cat pozele sunt mai calitative, cu atat website-ul va arata mai bine si va convinge, determinand decizia de achizitie. Serviciu de fotografie de produs destinat special magazinelor online si site-urilor de prezentare. Imaginile sunt editate cu scopul de a scoate in evidenta calitatea produselor.

Majoritatea proiectelor nu necesita o intalnire fizica, detaliile se pot stabili prin e-mail sau telefonic, insa putem sta oricand la o cafea buna. Sunt deschis pentru colaborari la distanta.

Comanda acum serviciul de fotografie de produs

Contact