Creare site web de prezentare

Web design unic, functii specifice domeniului de activitate, conceput sa atraga clienti. Te ajutăm să îți aduci afacerea in online cu un website realizat la cele mai noi standarde care cu siguranță te vor difenrenția de concurență. Oferim toată gama de servicii de promovare online, de la realizare website personalizat, realizare magazin online optimizat pentru dizpozitivele mobile sau promvoare online pentru afacerea ta.

Pentru fiecare serviciu de creare site web furnizat, echipa noastra de web designeri are in vedere un anume scop final: livrarea unui produs usor de utilizat, care depaseste asteptarile, care ii ajuta pe clientii nostri sa isi construiasca brandul, afacerea si reputatia online

Website administrabil

Servicii creare site web de prezentare responsive, optimizate si usor de folosit:

Pachetele de creare site includ web design unic in concordanta cu brandul dvs, CMS (content management system) usor de folosit pentru a inlesni gestionarea continutului ulterior si design responsive pentru a pune la dispozitia utilizatorilor un site cu aspect exceptional indiferent de device-ul folosit.

Ce beneficii ai dacă îți facem un website?

RESPONSIVE DESIGN

Website realizat și optimizat pentru dispozitivele mobile ( website responsive) deoarece majoritatea utilizatorilor care vor intra pe site-ul dumneavoastră web vor intra de pe mobil.

100% PERSONALIZAT

Website realizat cu cele mai noi standarde în domeniu. Site cu design personalizat și dedicat pentru nișa în care activați

DOMENIU GRATUIT!

Domeniu.ro sau .com si gazduire SSD, incarcare mai rapida, spatiu de stocare, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, autobackup. Toate acestea le oferim GRATUIT in primul an. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual aproximativ 60€.

MOTOR DE CAUTARE

Înscriere website în motoarele de căutare Google, Bing, Yahoo și Google MyBusiness

WEBSITE ADMINISTRABIL

Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana.

WEBSITE SECURIZAT

Website securizat cu SSL pentru o navigare sigură a utilizatorilor

GDPR COMPLIANT

Noile norme europene cu privire la protecția datelor impun ca site-urile să fie conforme GDPR. Ne vom asigura că site-ul tău respectă normele și stochează în siguranță datele personale.

BACKUP & ACTUALIZARI

Serviciile noastre îți asigură faptul că toate datele site-ului tău sunt stocate și salvate în siguranță fără a putea fi pierdute, creând periodic o copie de rezervă a lor.

RAPID

Website optimizat pentru o încărcare rapidă. Nimănui nu îi place să aștepte, mai ales cand așteptarea poate duce la pierderea unui client.
Noi facem si
  • Grafica web
  • Social Media Marketing
  • Ilustratii
  • Web Design
  • Grafica Print

Solicita o oferta!

Esti gata sa incepem un proiect?

X