Loading...

Redesign Site

Recreare Site & redesign

  • Readuc la viata orice site vechi sau cu probleme si il relansam online.

  • Dacă site-ul tău este vechi, se încărca foarte încet sau nu este responsive, vei pierde potențialii clienți în primele 5 secunde.

  • Acesta este motivul pentru care serviciile de redesign site sunt atat de importante pentru afacerile moderne – acestea va pastrează aspectul elegant, modern si actualizat.

  • Daca sunteti convins ca sunt persoana potrivita care va poate administra site-ul astept un mesaj sau un apel in care putem discuta mai multe

  • Ma puteți contacta pentru o expertiză gratuită și detaliată!

AVANTAJELE PACHETULUI DE REDESIGN

Recreare de la zero

Proiectul este inceput de la zero, astfel putem garanta pentru el. Din siteurile vechi se pot prelua doar textele si eventual poze daca mai sunt de actualitate.

Design unic

Fiecare proiect de webdesign are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Website administrabil

Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana.

Website responsive

Reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.

Facebook business

Pagina facebook business se realizeaza cu un design asemanator siteului, sunt introduse toate informatiile firmei, se incarca imaginile disponibile in albume si o conectam cu siteul.

Continut nelimitat

Continut nelimitat de pagini, articole, categorii, imagini, galerii foto, formulare de contact. Realizam un numar maxim de 30 de pagini in cadrul acestui pachet, cu posibilitatea de adaugare a unui un numar nelimitat de pagini din panoul de control de catre client

REDESIGN SITE

Readuc la viata orice site vechi sau cu probleme si il relansam online.

Serviciul de redesign include analiza site-ului, un raport cu problemele descoperite si rezolvarea acestora, design unic cu panou de administrare, optimizare SEO, responsive web design, design email, pagina de facebook business. Va ofer o multime de posibilitati de site redesign, astfel incat sa puteti transforma site-ul sa aduca plus valoare companiei. Servicii web complete de redesign site web, impreuna cu intretinerea si actualizarile pentru site-ul tau.

Orice site mai vechi de 3 ani necesita o actualizare, o conectare la noutatile si trendurile din mediul online.

Migrare si/sau redesign site web WordPress – transforma site-ul intr-un Sistem de Management al Continutului (CMS) avansat ce permite administrarea paginilor fara limta, usor de utilizat si de actualizat.

Oferta mea este variata si cuprinde servicii de web design profesionale de creare site, atât local, cât şi la nivel internaţional clienţilor din toate domeniile de activitate Clinici Medicale, Saloane de infrumusetare, Fashion, Moda, Stil, Orice tip de Shop Online, Siteuri de Turism, Horeca, Pompe Funebre, Siteuri Imobiliare, Organizatii Non-Guvernamentale, Siteuri pentru Fonduri Europene, Creare Site prezentare Persoana Publica, Creare site pentru sali de fitness, Siteuri de Stiri, Anunturi si Bloguri, Scoli, Licee sau Facultati, Sport, echipe din diverse sporturi, Prezentare portofoliu Artist, Fotograf, Pictor orice industrie sau mediu online.

Daca sunteti convins ca sunt persoana potrivita care va poate realiza cartea de vizita mult dorita astept un mesaj sau un apel in care putem discuta mai multe. Majoritatea proiectelor nu necesita o intalnire fizica, detaliile se pot stabili prin e-mail sau telefonic, insa putem sta oricand la o cafea buna. Sunt deschis pentru colaborari la distanta.

Comanda acum sau cere detalii pentru o oferta personalizata!

Contact