Servicii

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Whatsapp

0770 276 889

SNDesign

pentru intalniri directe, ne gasiti in Brasov

Email

contact@sndesign.ro

Servicii web complete

De peste 15 ani, SNDESIGN ajuta afacerile sa-si scoata potentialul in evidenta. In prezent avem cele mai bune solutii pentru tine. Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine.

Beneficiile colaborarii

DOMENIU.RO GRATUIT

La achizitionarea oricarui pachet primiti domeniu.ro, CERTIFICAT SSL si gazduire gratuita timp de 1 an!! 

DESIGN RESPONSIVE

Design Responsive Personalizat si un website ce apartine in totalitate clientului. Formate editabile pentru grafica inclusa

SUPORT TEHNIC GRATUIT

24/7 Specialistii nostri va ofera suport tehnic prin eMail, ticket, live chat sau telefonic, indiferent de problema intampinata.

WEB DESIGN

Serviciile noastre de dezvoltare web includ tot ceea ce are nevoie afacerea ta pentru a se face remarcată în mediul online: dezvoltarea unui site web, dezvoltarea afacerii prin intermediul e-commerce, dezvoltarea conținutului web, configurarea  etc. 

CONTENT SOCIAL MEDIA

Când vine vorba despre comunicarea pe social media, designul grafic este partea decisivă în constituirea unei strategii generale. Imaginile atrag mereu atenția iar împreună cu un text bun, mesajul transmis este mult mai ușor de înțeles..

ILUSTRATII CUSTOM

SNDESIGN creaza ilustratii pentru diverse scopuri, folosind diverse tehnologii. Ilustratiile pot intr-adevar sa ajute o prezenta web sa devina speciala si unica. Putem de asemenea sa va ajutam sa creati noul dv brand.

GRAPHIC DESIGN

Imaginea afacerii tale contează! Fie că vorbim de logo-ul acesteia, coperta paginii de Facebook, flyerele pe care le împarți pe stradă sau chiar banner-ul mare de la intrarea in clădire, efectual vizual pe care îl oferi este mai important decât crezi.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Fie că ai nevoie de ajutor în legătura cu editarea și prelucrarea imaginilor, suport tehnic pentru dezvoltarea unei pagini de social media sau ajutor în ceea ce privește campania de promovare (prin reclame, ads-uri), suntem dornici să ajutăm la dezvoltarea ta.

MENTENANTA

Servicii Profesionale de intretinere magazin online sau site de prezentare. Echipa noastra ofera cele mai bune servicii de pe piata pentru mentenanta website. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a mentine in siguranta site-ul tau.  Oferim suport tehnic 24/7 

GAZDUIRE WEB

Oferim servicii web complete. Cu ajutorul nostru poti achizitiona orice domeniu, indiferent de TLD, planuri de gazduire web adaptate nevoilor reale ale websiteului la preturi avantajoase, datorita parteneriatelor incheiate.

EDITARE FOTO

Servicii editare foto pentru tine. Venim în ajutorul celor ce au nevoie să economisească timpul lor care este pretios și știm cu toții cât de important este predarea fotografiilor către client într-un timp scurt și la o calitate înaltă.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Implementăm și administrăm online (din Brasov) platforme web profesionale, asigurăm servicii complete de web design, creare site, mentenanta, grafica print si web , marketing online, optimizare, administrare, găzduire și digitalizare.

Vă punem la dispoziție o soluție completa ce pleacă de la consultanță online de specialitate. Analizăm cerințele, proiectăm, realizam partea de creație, dezvoltăm, implementăm platforma sau aplicația (siteul web), cumpărăm domeniul de internet și asigurăm gazduirea site-ului.

Spune-ne despre proiectul tau! 

Telefon: 0770276889

Hai sa discutam!

SNDESIGN

Suntem disponibili  online 24/7

Cere o oferta!

contact@sndesign.ro