100% pur web design

Furnizam servicii profesionale si 100% sigure din punct de vedere al optimizari pentru motoarele de cautare. Astfel, website-ul creat de noi va fi mult mai usor de gasit. Chiar daca competita dumneavostra si-a consolidat pozitia, echipa noastra detine experienta necesară in web design si SEO pentru a se ocupa de acest aspect si, implicit, pentru a va aduce in topul Google.

Grafica personalizata

Identitatea vizuala a unei companii este construită din elementele vizuale care reprezinta acel business: realizam logo-uri, carti de vizita, flyere, postere, bannere sau pur si simplu cover-uri pentru facebook, grafica pentru retele sociale. Este important ca acestea sa se imbine armonios, pentru a da nastere Identitatii vizuale a afacerii tale.

Promovare pe retele de socializare

Domeniul social media marketing reprezinta noua forma de comunicare, tot mai utilizata si care merita atentia dvs. Optimizarea Prezentei Social Media (SMO) este o oportunitate de a atinge publicul tinta, de a-l implica si de a-l mobiliza. Facebook, Twitter, Instagram si YouTube sunt instrumentele sociale pe care vi le propunem, pentru inceput, deoarece sunt cele cu baza utilizate de utilizatori din Romania, sunt in crestere accelerata si totodata posibil a atinge publicul dvs tinta.

Completely incentivize cost effective interfaces through prospective testing procedures. Distinctively reinvent cooperative potentialities for interoperable “outside the box” thinking. Assertively develop.

Grafica Web si Print

Activitatea noastra de design de identitate vizuala se transpune in design de carti de vizita, cataloage, flyere, rollup-uri, standuri expozitii si multe altele.
Realizam, de asemenea, grafica personalizata pentru fundaluri Twitter, fotografii de coperta Facebook, background Youtube, si alte medii digitale. Orice ai nevoie pentru afacerea ta, putem realiza pentru tine.

0
CLIENTI MULTUMITI
0
ORE LUCRATE
0
PROIECTE FINALIZATE
REALIZARE WEBSITE
MAGAZINE ONLINE
REDESIGN WEBSITE
PROMOVARE PE RETELELE SOCIALE
MENTENANTA WEBSITE
GRAFICA WEB
GRAFICA PRINT
IMPLEMENTARE BLOG
SERVICII FOTOGRAFICE
PROMOVARE RETELE SOCIALE
ADMINISTRARE PAGINI FACEBOOK
ILUSTRATII, DESIGN CUSTOM

X